Forse groei Groene Hart Juristen tijdens corona

Geschreven door INTO business Gouda

Voor de publicatie op Gouda INTO Business kunt u hier klikken

Foto: Das Knuss Fotografie

Net als veel andere ondernemers heeft Groene Hart Juristen B.V. een onstuimig jaar achter de rug. In die zin dat er sprake is van een ongekende drukte. Het juridische team bestond begin vorig jaar uit zes gespecialiseerde juristen. “Inmiddels zijn we gegroeid naar een fantastisch team van 15 getalenteerde juristen, onder wie vier mediators”, geeft Wynold Dijksta, partner bij Groene Hart Juristen, aan.

Rechtsbijstand in abonnementsvorm
Carla Ruijsbroek, een van de partners, en Wynold zijn er als organisatie trots op dat zij zo midden in Gouda, midden in het Groene Hart, gevestigd zijn. In de afgelopen 11 jaar heeft het kantoor voortdurend gezocht om betaalbare en toegankelijke rechtshulp te bieden. “En dat is gelukt”, stelt Carla. “Onze rechtsbijstand voor de markt van niet-verzekerden biedt modules, waarbij zowel ondernemer als particulier een groot financieel voordeel behaalt, waardoor rechtshulp écht betaalbaar wordt. Onze rechtsbijstand in abonnementsvorm heeft werkelijk in korte tijd een vogelvlucht genomen.”

Betaalbaar en toegankelijk
Door voortdurend door te ontwikkelen, aansluiting te zoeken bij wat cliënten willen en daar de dienstverlening op aan te passen, heeft Groene Hart Juristen scherpe tarieven op haar dienstverlening kunnen ontwikkelen. “Hierdoor blijft het recht daadwerkelijk betaalbaar en toegankelijk. En dat zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen”, vult Wynold aan.

Ondernemers willen weten waar zijn aan toe zijn, welke rechtspositie zij innemen en of het waard is om een gerechtelijke procedure aan te spannen. Of dat er met onderhandelingen wellicht meer winst valt te behalen. “Daar helpen wij hen graag bij”, geeft Carla te kennen. Meer informatie over Groene Hart Juristen vind je op www.groenehartjuristen.nl