Letsel en verkeer

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Letselschade maakt veel emoties los, maar roept ook vragen op. Word ik weer beter? Wie gaat mijn kosten betalen en waar moet ik informatie zoeken? Nu kun je vrijwel overal gewond raken, soms door toedoen van iemand anders. In het verkeer is dit niet anders. Met je fiets […]

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Letselschade maakt veel emoties los, maar roept ook vragen op. Word ik weer beter? Wie gaat mijn kosten betalen en waar moet ik informatie zoeken? Nu kun je vrijwel overal gewond raken, soms door toedoen van iemand anders. In het verkeer is dit niet anders. Met je fiets even naar de winkel voor een vlugge boodschap en dan aangereden worden. Dat wens je niemand toe. Met een beetje ‘geluk’ heb je alleen materiële schade, maar dit is niet altijd het geval. Wij hebben specialisten in ons team, die goed zijn in het behandelen van zaken op het gebied van verkeer en letsel.

Maak hierboven de keuze uit één van de categorieën, zodat je gericht kunt zoeken op juridisch advies. Daarbij kun je altijd je geschil melden óf even contact met ons opnemen.