Familie en scheiden

Familierecht is een complex vakgebied. Niet omdat de wet- en regelgeving zo lastig is, maar omdat er emoties bij komen kijken. Emoties maken zaken ingewikkelder en dan is het fijn dat je een expert betrekt, die niet emotioneel betrokken is. Onze juristen helpen je om de mooiste dag van je leven te laten voortduren, door […]

Familierecht is een complex vakgebied. Niet omdat de wet- en regelgeving zo lastig is, maar omdat er emoties bij komen kijken. Emoties maken zaken ingewikkelder en dan is het fijn dat je een expert betrekt, die niet emotioneel betrokken is.

Onze juristen helpen je om de mooiste dag van je leven te laten voortduren, door de huwelijkse voorwaarden goed op te stellen. Ook kunnen ze je begeleiden bij het regelen van een erfenis, ook als er een conflict ontstaat. Soms loopt het leven niet zoals we hadden gepland, en heb je begeleiding nodig bij je echtscheiding. De gespecialiseerde juristen van Groene Hart Juristen weten hoe verdrietig en stressvol zo’n situatie kan zijn en helpen je graag om jou, en eventuele kinderen, te ontlasten. Vragen over alimentatie, een ouderschapsplan, co-ouderschap en een echtscheidingsconvenant: we’re here for you.

Ook wanneer de communicatie tussen jou en je ex-partner niet soepel verloopt, hebben wij talent in huis die jullie gesprekken in goede banen kan leiden.

Maak hierboven de keuze uit één van de categorieën, zodat je gericht kunt zoeken op juridisch advies. Daarbij kun je altijd je geschil melden óf even contact met ons opnemen.