Werk en inkomen

Werken doen we bijna allemaal, maar iedereen op een andere manier. Als het allemaal lekker loopt, dan zou je waarschijnlijk nu niet op de site van een juridisch adviesbureau verkeren. Dus, waar kunnen we je mee helpen? Heb je vragen of je vakantiedagen en verlofuren, is je salaris niet uitbetaald of wil je een arbeidsovereenkomst […]

Werken doen we bijna allemaal, maar iedereen op een andere manier. Als het allemaal lekker loopt, dan zou je waarschijnlijk nu niet op de site van een juridisch adviesbureau verkeren. Dus, waar kunnen we je mee helpen?

Heb je vragen of je vakantiedagen en verlofuren, is je salaris niet uitbetaald of wil je een arbeidsovereenkomst laten controleren? Ben je ontslag of wil je ontslag nemen en wil je graag dat er een professional met je meekijkt? Misschien heb je een conflict met een collega, werkgever of zelfs met het UWV. Wij helpen je graag met al je arbeids- en inkomensvragen, of de situatie nu vrolijk is of juist niet.

Ben je een ondernemer en heb je juridisch advies nodig over je positie als werkgever? Kijk dan op het zakelijke stukje van onze website, zodat je direct met de juiste expert contact krijgt. Succes!

Maak hierboven de keuze uit één van de categorieën, zodat je gericht kunt zoeken op juridisch advies. Daarbij kun je altijd je geschil melden óf even contact met ons opnemen.