Gemeente en overheid

Bestuursrecht is iets waar een deel van ons team in uitblinkt, ondanks de complexe basis. Communicatie met de gemeente en overheid, bestaat voor veel consumenten voornamelijk uit brieven schrijven, beroepschriften en bezwaarprocedures. Ook bouwvergunningen, subsidies en bestemmingsplannen zijn dagelijkse kost voor ons team. Heb je verbouwplannen of ben je in conflict geraakt met een overheidsorgaan? […]

Bestuursrecht is iets waar een deel van ons team in uitblinkt, ondanks de complexe basis. Communicatie met de gemeente en overheid, bestaat voor veel consumenten voornamelijk uit brieven schrijven, beroepschriften en bezwaarprocedures. Ook bouwvergunningen, subsidies en bestemmingsplannen zijn dagelijkse kost voor ons team.

Heb je verbouwplannen of ben je in conflict geraakt met een overheidsorgaan? Laat je vraagstukken niet te lang liggen, want dit zorgt voor onnodige vertraging. We helpen je graag!

Maak hierboven de keuze uit één van de categorieën, zodat je gericht kunt zoeken op juridisch advies. Daarbij kun je altijd je geschil melden óf even contact met ons opnemen.