Huis en wonen

Huisje, boompje, beestje. Het klinkt zo romantisch, maar soms kan je woongenot flink verstoord worden. Je woont namelijk niet alleen in een straat en niet iedereen heeft dezelfde leef- en denkwijze. Vaak leven we allemaal prima met elkaar, of langs elkaar, maar soms komen we met elkaar in conflict. Soms ontstaat er een burenruzie, maar […]

Huisje, boompje, beestje. Het klinkt zo romantisch, maar soms kan je woongenot flink verstoord worden. Je woont namelijk niet alleen in een straat en niet iedereen heeft dezelfde leef- en denkwijze. Vaak leven we allemaal prima met elkaar, of langs elkaar, maar soms komen we met elkaar in conflict.

Soms ontstaat er een burenruzie, maar je kunt natuurlijk ook in conflict komen met de woningbouw of de VVE. Of je nu vragen hebt over je koopwoning, huurwoning of over een vraagstuk met je buren: Groene Hart Juristen heeft absoluut experts op dit vlak.

Maak hierboven de keuze uit één van de categorieën, zodat je gericht kunt zoeken op juridisch advies. Daarbij kun je altijd je geschil melden óf even contact met ons opnemen.