Juridisch secretaresse 

Jij wordt onze rots in de branding op onze nieuwe vestiging in Waddinxveen. Samen met een team van juridisch specialisten van Groene Hart Juristen zet je je voor 100% in voor de zaken van onze cliënten. Jij zorgt ervoor dat alle processen rondom onze cliënten soepel verlopen. Daarnaast zorg je dat ook ons kantoor op rolletjes loopt, vanuit je drive om te ondersteunen waar je kunt. Je denkt vooruit vanuit jouw kennis en expertise en maakt zo echt het verschil.   

Je voelt situaties als geen ander aan en bent in staat om te zorgen voor rust, structuur en goedlopende processen. Je ontzorgt je collega’s door de telefoon en mail te beantwoorden. Jij staat onze cliënten als eerste te woord en doet een korte intake. Daarna maak je dossiers aan en zorg je voor een correcte facturatie. Je ondersteunt je collega’s op secretarieel gebied en ondersteunt op deze manier de algehele bedrijfsvoering. Je werkt adequaat, procesmatig en geordend. De vragen die je uitzet bij diverse juristen bewaak je, zodat deze opgevolgd worden. Je bent daarnaast leergierig en gedreven, bij Groene Hart Juristen zijn er volop kansen om je verder te ontwikkelen. 

De keuzes die je maakt, maak jij bewust. Ontzorgen zit in jouw DNA en bent representatief. Wanneer je bij het lezen van deze tekst denkt, dit heb ik nog niet helemaal in de vingers, nodigen we jou juist uit om te reageren. Want wat je nog niet kunt, leren we je graag. Belangrijk vinden we dat je initiatiefrijk, enthousiast en geordend bent.  

Wat maakt jou de collega die wij zoeken? 

  • 1. Je bent in staat om het belang van onze cliënten te bewaken binnen onze organisatie. 
  • 2. Je schakelt snel en komt bij verandering van het plan snel met een passende oplossing. Als je dag anders loopt dan je gepland had, ga je hier makkelijk mee om. 
  • 3. Je houdt overzicht, weet wie je nodig hebt en haakt betrokkenen moeiteloos aan. 
  • 4. Je pakt aan, denkt logisch na, bent accuraat en staat je mannetje of vrouwtje.  
  • 4. Je hebt bij voorkeur relevante werkervaring in een soortgelijke functie. 
  • 5. Je bent bij voorkeur fulltime per week beschikbaar. 
 • Waarom Groene Hart Juristen? 

  Wij zijn Groene Hart Juristen. We behandelen vele rechtsgebieden, waaronder contractenrecht, burenrecht, arbeidsrecht, huurrecht, familierecht, bouwrecht en bestuursrecht. We zijn geen standaard juridisch kantoor, maar zo eigenwijs dat we het graag anders willen doen. We kiezen voor een fullservice aanpak waarbij onze juridisch specialisten zich altijd 100% inzetten voor een zaak. Of je nou particulier bent of ondernemer. Ons team bestaat uit allround experts vanuit diverse disciplines zodat we je hoogwaardige, maar wel begrijpelijke dienstverlening kunnen bieden op alle rechtsgebieden. Daarnaast zijn we flexibel en snel. Vanwege groei zijn we op zoek naar versterking. 

  Waarom jij bij Groene Hart Juristen wilt werken: 

  • Verantwoordelijkheid  
 • Je bent verantwoordelijk voor een goede dienstverlening richting onze cliënten. Omdat we vertrouwen hebben in jou, bepaal je voor een groot deel zelf hoe je dit invult. 
 • Goede studiefaciliteiten 
 • Opleiding en ontwikkeling vinden we namelijk belangrijk, net als het ontwikkelen van jouw talenten, ook wanneer dat buiten je takenpakket valt. 
 • Ons team 
 • Je bent onderdeel van Groene Hart Juristen en staat er daarom niet alleen voor. Kom je er niet uit? Dan staan je collega’s voor je klaar.  
 • Collegialiteit 
 • Je levert een actieve bijdrage aan het werkplezier van je collega’s en van jezelf. We houden van gezelligheid en dat doe je als collega’s met elkaar. 
 • Ambitie 
 • We willen groeien, net als jij. We benoemden al eerder dat we graag bij de leukste organisaties van Nederland willen horen. Daar hebben we jou bij nodig! 

Dit krijg je van ons: 

Natuurlijk bieden we je alles aan wat je mag verwachten van een professionele werkgever: een pensioenregeling, een laptop, goede koffie, een gezellig kantoor, leuke collega’s en een goed salaris tussen de € 2.105,00 en € 3.295,00 bruto per maand, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.   

Hoe kan ik solliciteren? 

We geloven niet in solliciteren, maar maken graag kennis met je. Je bent van harte uitgenodigd om kennis te maken met Marc en Danique van Groene Hart Juristen. Bel of app Marc Zwemer op 06-3090 7631 of stuur een mail naar marc@mkbtr.nl 

 

(p.s.) We hebben ook een andere vacature openstaan. Misschien is die ook interessant? Bekijk de vacature hier.