Juridische bijstand omgeving Woerden

U denkt, moet dat nu echt? Bel 0881165500

Wij denken niet vanuit een moeten maar vanuit een willen. Dat schept een heel ander beeld. Hieronder hebben wij vragen van ondernemers op een rijtje gezet waar zij tegenaan liepen. Het kan u maar zo overkomen. Wij helpen u graag verder.

Voorbeelden waarom u een juridisch pakket neemt.

Juridische vraag of ondernemersvraag
Een andere klant van Groene Hart Juristen heeft een uniek concept bedacht. Hij wist alleen niet hoe hij dit idee kon veiligstellen voor de buitenwereld. Omdat hij gebruik heeft gemaakt van het juridisch pakket kon hij deze vraag aan ons stellen. Wij hebben dit zorgvuldig voor hem uitgezocht en hem geadviseerd. Een dag later heeft hij zijn idee via de juiste instanties veilig weten te stellen zodat de rechten van het concept bij hem rusten.

Juridische brief
Een huidige gebruiker heeft het juridisch pakket genomen omdat hij naast zijn incasso’s die succesvol door Groene Hart Juristen zijn verricht ook een juridisch geschil heeft met een grote telecommaatschappij. Er is namelijk onterecht over een aantal maanden internetgebruik afgeschreven waardoor dit bedrijf bijna 2000 euro aan extra kosten kreeg. Van deze kosten heeft de telecommaatschappij reeds 600 euro vergoedt maar onze klant wil het volledige bedrag terug. Wij hebben deze telecommaatschappij hierop aangeschreven en zijn nu met hen in gesprek.

Incasso
Een aantal klanten van ons maken gebruik van de incassoservice via het juridisch pakket. Facturen die zij in feite al hadden opgegeven en tot 0 euro hebben gereduceerd hebben wij kunnen innen. Het gaat om serieuze bedragen van meer dan 10.000 euro. Omdat wij niet het marktconforme percentage van 12% in rekening brengen verdient u aan uw pakket.

Verdien aan uw juridisch pakket

Wij willen onze pakketten leuk maken voor u en uw mede-ondernemers. Daarom krijgt u een vergoeding als u iemand aanbrengt voor een juridisch pakket. De vergoeding is de waarde van het aangebrachte pakket. Voorbeeld, het pakket juridisch prettig bedraagt 50 euro ex BTW. U krijgt op uw bankrekening 50 euro ex BTW uitgekeerd.

Verdien aan uw juridisch pakket

U staat centraal