Letselschade door ongeval

Letselschade door ongeval

Bent u onlangs betrokken geweest bij een verkeersongeval en heeft u daarbij letselschade opgelopen? Of heeft u op een andere manier letselschade opgelopen? Bent u bijvoorbeeld, vanwege slechte arbeidsomstandigheden, niet meer in staat uw werkzaamheden uit te voeren? Of heeft u lichamelijk letsel opgelopen door een medische fout?

Wat is letselschade?

Letselschade is de juridische omschrijving voor de lichamelijke- en geestelijke materiële en immateriële schade, die is ontstaan door een ongeval. 

Wanneer u buiten uw schuld om letselschade oploopt, bent u hier niet aansprakelijk voor en heeft u recht op een schadevergoeding. Uiteraard wilt u dan een zo hoog mogelijke schadevergoeding ontvangen, maar het is niet onwaarschijnlijk dat u daarvoor niet over de vereiste juridische kennis beschikt. 

De juristen van Groene Hart Juristen beschikken wél over deze juridische kennis en helpen u graag bij eventuele letselschade. Neem contact met ons op en leg uw situatie aan ons voor.

Kosten van onze hulp

Vaak wordt ten onrechte gedacht dat rechtshulp veel geld kost. Is het ongeval niet door uzelf veroorzaakt en bent u niet schuldig? Dan verhalen wij de kosten op de veroorzaker van het ongeval of zijn of haar rechtsbijstandverzekeraar.

Mocht u zelf schuldig zijn aan een ongeval, dan zullen wij vooraf heldere tarieven met u afspreken, zodat u niet achteraf wordt geconfronteerd met hoge kosten.

Meld bij ons kosteloos uw geschil of kwestie

Om uw zaak goed te kunnen beoordelen vragen wij u om de stukken toe te sturen, zodat wij u een passend voorstel kunnen doen. Wij kijken naar uw zaak en geven u een prijsopgaaf, zodat u nooit voor onverwachte kosten voor een bouwrecht specialist komt te staan.

Breng ons op de hoogte via Meld kosteloos uw geschil of mail uw stukken naar administratie@groenehartjuristen.nl. Uw stukken zijn vertrouwelijk en worden ook zo door ons behandeld in onze beveiligde omgeving. Op het moment dat u geen gebruik maakt van rechtshulp vernietigen wij uw stukken. Wilt u hier meer over weten? Bekijk dan ons privacybeleid

Schakel Groene Hart Juristen direct in. 

Heb je vragen?

Wij helpen jou graag verder. Laat je naam, telefoonnummer en e-mailadres achter en wij bellen je terug.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*