Verdien geld met een juridisch pakket!

Dat is toch niet mogelijk, hoor ik u al verbaasd zeggen. Toch is het waar.

Als juristen denkt onze organisatie ondernemend. Niet voor ons zelf maar voor onze mensen, onze klanten. Weet u ons slogan nog? U staat centraal.

Waarom een juridisch pakket voor u en waarom voor ons?

Als organisatie geloven wij in onze klanten, in hun bedrijf en de mensen die er werken. Ondernemen gaat om meer dan alleen werken. Het gaat ook om relaties, om zakelijke relatie en commitment. Deze factoren zorgen voor een duurzame relatie en daarin willen wij investeren. Maar een investering moet ook iets opleveren. Om die reden hebben wij juridische pakketten in het leven geroepen. Het zorgt voor een duurzame relatie met onze klanten. Wij weten wat er speelt in uw organisatie en u kent ons. Dat heeft veel voordelen want zo hoeven wij niet alles meer uit te diepen en u heeft een betrouwbare partner waarop u kunt terugvallen.

Voor het juridisch pakket betaalt u maandelijks een vast bedrag. U weet dus vooraf welke kosten u maakt. Op twee manieren zien wij op dit moment een verdienmodel die u iets kan opleveren.

Het eerste is onze incassoservice. Wellicht heeft u de moed al opgegeven van u klant/debiteur die maar niet wil betalen. In het juridisch pakket kunt u gratis gebruik maken van onze incassoservice in tegenstelling tot het percentage dat normaal in rekening wordt gebracht. Stel, u heeft een vordering van 1000 euro en had deze al afgeboekt. Immers bezorgt het u alleen maar stress en tijd. Tijd die u liever in een andere opdracht steekt om geld te verdienen. Wij nemen deze vordering van u over en omdat u een juridisch pakket heeft krijgt u het volledige bedrag terug. En vergeet niet, de ander voordelen heb ik u nog niet genoemd. In de basis heeft u altijd recht op juridisch advies en ondernemersvragen en u kunt aanspraak maken op kortingen. Wat wilt u nog meer…

Het tweede verdienmodel is geheel anders en kan u veel opleveren. Als voorbeeld, u heeft een pakket juridisch prettig. U betaalt 50 euro per maand. U kent iemand anders die u aanbeveelt om ook dit pakket te nemen en deze persoon of dit bedrijf wordt daadwerkelijk klant bij ons dan krijgt u provisie ter waarde van het aangebrachte pakket. U hoeft hiervoor niet eens zelf een pakket af te nemen. Als voorbeeld, u weet 10 klanten bij ons aan te brengen voor het pakket juridisch prettig van 50 euro per maand, dan heeft u 500 euro verdiend.

Aarzel niet en kies snel het pakket dat bij u past. Klik hier voor onze pakketten.

Aanvraagformulier juridisch pakket

Een hartelijke groet,

Namens het team van Groene Hart Juristen

Gildenweg 7a 3449HT in Woerden

Telefoon 0881165500

Email info@groenehartjuristen.nlGroene-Hart-Juristen-Woerden