Wat zijn de voordelen van Groene Hart Juristen-incasso?

Waarom zou ik eerst een buitengerechtelijke incassoprocedure starten en niet direct tot gerechtelijke maatregelen overgaan? Buitengerechtelijke incasso door Groene Hart Juristen bespaart u tijd, risico en geld.

Bent u al overtuigd? Klik op  aanvraag incasso¬†om direct uw vordering in te dienen. Bent u nog niet overtuigd? Lees dan verder.

U vindt ook informatie op onze website:

http://www.groenehartjuristen.nl/index.php/rechtsgebieden/

Tijd: ruim de helft van de incasso-opdrachten wordt binnen 1 maand opgelost. De start van een gerechtelijke procedure neemt veel tijd in beslag. Daar zit u niet op te wachten, want u wilt immers uw welverdiende centen ontvangen.

Geld: buitengerechtelijke incasso doen wij tegen onkostenvergoeding. U betaalt slechts € 40,- (als vergoeding voor aanmaakkosten van het dossier, aangetekende post etc. als er geen geld geïncasseerd wordt.) Wordt er met succes geïncasseerd in fase 1 en 2 dan houden wij een klein gedeelte in van de hoofdsom. U heeft in ieder geval uw geld en moeite is u verder bespaard. In fase 3, een gerechtelijke procedure, bent u altijd griffierecht, deurwaarderskosten en honorarium verschuldigd, ongeacht of de vordering kan worden geïncasseerd of niet. U beslist zelf of u gebruik wil maken van fase 3.

Risico: in een buitengerechtelijke incassoprocedure zoeken wij uit hoe uw incassozaak er inhoudelijk voor staat en hoe de financiële positie van uw debiteur is. Daardoor beperkt u het risico dat u gaat procederen tegen een wanbetaler die financieel aan de grond zit, of dat uw incassozaak inhoudelijk niet sterk genoeg blijkt te zijn.

Op zoek naar de meest effectieve aanpak!
Als spoed vereist is, bijvoorbeeld omdat u weet dat er goederen aan het zicht worden onttrokken door uw debiteur, dan kunnen wij direct en zonder tijdverlies de noodzakelijke beslagmaatregelen treffen. In iedere incassozaak wordt bepaald welke aanpak het meest effectief is. Dat is onze uitdaging.

Uw incassojurist in Woerden

Juristen in woerden

Uw jurist