Meld kosteloos uw geschil

Heeft u een geschil of wilt u enkel advies? Een van onze gespecialiseerde juristen neemt zo snel mogelijk contact met u op na aanmelding van uw zaak.

U ontvangt eerst een vrijblijvende offerte, het aanmelden zelf brengt geen kosten met zich mee.

Veelgestelde vragen

Het aanmelden van uw zaak is kosteloos. Aan de hand van de aangeleverde gegevens zullen we indien nodig contact met u opnemen en eventueel aanvullende stukken opvragen. Als alle stukken zijn ontvangen zal in overleg met de behandelende jurist een offerte op maat worden samengesteld. Deze offerte wordt u vrijblijvend aangeboden. Tot die tijd betaalt u geen kosten. Pas als u schriftelijk heeft ingestemd met de aangeboden offerte zullen de kosten conform de offerte in rekening worden gebracht.
Op grond van de AVG ( algemene verordening gegevensverwerking) zijn wij verplicht om ons aan de richtlijnen te houden. Als wij uw zaak in behandeling nemen dan zijn wij wettelijk verplicht om uw dossier zeven jaar digitaal te bewaren in een beveiligde omgeving. U heeft altijd het recht op inzage in uw dossier. Als uw zaak niet door gaat om welke reden dan ook dan zullen wij uw persoonsgegevens en aangeleverde stukken zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen een maand nadat bekend is geworden dat wij uw zaak niet behandelen vernietigen.
Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op en streven ernaar dit binnen 24 uur te doen. Uitzonderingen kan zijn: onverwacht veel zaken of onvoorziene omstandigheden. In de regel kunt u er vanuit gaan dat wij hiervoor altijd een passende oplossing zoeken.
Techniek heeft onze maatschappij ver gebracht maar soms kan door technische fouten, storingen, stroomuitval of andere redenen techniek het laten afweten. Ook foutief aangeleverde informatie, bijvoorbeeld een verkeerd telefoonnummer of emailadres kan leiden tot een situatie dat het ons niet lukt om contact met u op te nemen. Mocht u uw kwestie hebben aangemeld dan ontvangt u hiervan een bevestiging op uw email. U kunt natuurlijk altijd contact met ons opnemen indien u geen bevestiging heeft ontvangen op uw email onder 088-1165500.

Heb je vragen?

Wij helpen jou graag verder. Laat je naam, telefoonnummer en e-mailadres achter en wij bellen je terug.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*