Onze juridische specialisten

Mr. J. (Jolene) Sandberg-Nelemans

Contractenrecht – Huurrecht – Arbeidsrecht – Incasso

Mw. C.C. (Carla) Ruijsbroek

Appartementsrecht – Bestuursrecht -Bouwrecht – Burenrecht – Contractenrecht – Erfrecht – Huurrecht – Letselschade – Incasso

Mr. M. (Maurits) van de Loo

Arbeidsrecht en Mediator Arbeidsrecht

Mr. Y. (Yvonne) Schmitz

Contractenrecht – Huurrecht – Sociaal zekerheidsrecht

Mr. J. (Joshua) de Boer

Arbeidsrecht – Ambtenarenrecht – Sociaal zekerheidsrecht

Dhr. M.C. (Marc) Zwemer

Manager

Mw. D. (Danique) Lugt

Jurist

Mr. A.M. (Annemie) Gidding

Contractenrecht, Koopgebreken en Arbeidsrecht

A. (Aleksandar) Lazendić

Jurist

L. (Lydia) Vriens

Officemanager & juridisch secretarieel medewerker

Ontstaan en bestaan

Groene Hart Juristen is opgericht in 2010 door mr. W.O. Dijkstra en is een rechtskundig adviesbureau in het Groene Hart van Nederland. Ons kantoor wordt ondersteund door een sterk team juristen, waardoor wij een full-service dienstverlening bieden aan zowel ondernemers als particulieren. Een hoge klanttevredenheid en klantvriendelijkheid heeft ervoor gezorgd dat wij in Nederland en op Google goede referenties hebben opgebouwd. Groene Hart Juristen is daarmee een succesvol kantoor geworden waar onze mensen trots op zijn.

Wie zijn wij?

Ons team bestaat uit twee partners, secretariële medewerkers, een copywriter en gespecialiseerde juristen en mediators; bijna 20 personen. Wij bieden een hoogwaardige dienstverlening en zijn allround experts, die je op alle rechtsgebieden ondersteunen. Door onze werkwijze zijn wij erg flexibel en schakelen we erg snel.

Dienstverlening

Wij hechten grote waarde aan onze dienstverlening en daarom werkt ons kantoor nauw samen met andere specialisten. Wij werken met een vaste deurwaarder, onafhankelijke deskundigen bij expertiseonderzoeken en een vertaalbureau.

Werkwijze

Wij werken op basis van uurtarief, of een vastgesteld bedrag voor een bepaald product. Jij betaalt een vast bedrag voor bijvoorbeeld het opstellen van algemene voorwaarden. Je betaalt vooraf en binnen 24 uur neemt onze jurist contact met je op. Is of blijkt jouw zaak niet op het aantal uren in te schatten, dan berekenen wij ons uurtarief en wordt er achteraf gefactureerd. Wil je telefonisch sparren met onze jurist dan bieden wij de mogelijkheid om voor 10, 20 of 30 minuten via een ideal-betaling in onze winkel tijd te kopen.

Tarieven 2022

Tarief zakelijke klanten vanaf € 170,- exclusief BTW
Tarief particuliere klanten vanaf € 170,- inclusief BTW.

Voor uitbestedingszaken worden in overleg andere tarieven gehanteerd.

Juridisch abonnement

Heb je een rechtsbijstandsverzekering, ga er dan niet standaard vanuit dat alles binnen jouw polis is afgedekt. In dat geval betaal je een hoge prijs en bieden wij een voordelig abonnement aan. Je betaalt een vast maandelijks tarief en je abonnement geeft per kalendermaand recht op 1 uur gratis juridische dienstverlening binnen de door jou gekozen modules.

Voor alle extra te besteden tijd geldt een gereduceerd uurtarief van € 130,- (i.p.v. € 170,-) exclusief BTW voor ondernemers en voor particulieren geldt een gereduceerd uurtarief van € 140,- (i.p.v. € 170,-) inclusief BTW, waardoor je korting als ondernemer € 40,- per uur bedraagt en als particulier € 30,- per uur bedraagt.

Wist je dat wij 10% van de opbrengsten van ons juridisch abonnement schenken aan een goed doel?