Geluidsoverlast

Geluidsoverlast 

Als u een goede relatie heeft met uw buren, zult u zich het hele burenrecht amper begrijpen. Maar heeft u wél regelmatig last van uw buren, dan wilt u het conflict zo snel mogelijk oplossen. Rookoverlast, discussie over de erfgrens of geluidsoverlast kan flink vervelend zijn. Maar hoe komt u er vanaf?

Wanneer moet u geluidsoverlast melden?

Als u incidenteel last heeft van bijvoorbeeld de muziek of het enthousiaste geschreeuw van uw buren, dan is dat vervelend, maar niet genoeg om melding te maken. Is het een terugkerend fenomeen, dan is het juist wel verstandig om melding te maken én actie te ondernemen. 

Houd een logboek bij, waarin u alle momenten waarop u geluidsoverlast ervaart bijhoudt. Bespreek het, indien mogelijk, met uw buren, want misschien kunt u het samen oplossen. Lukt dit niet, dan kunt u uw logboek meenemen naar de wijkagent, politiek of de rechter. Ook is het handig om de geluidsoverlast te melden bij uw verhuurder of de VVE. Maar een betaalbare, snelle oplossing is het raadplegen van een gespecialiseerde jurist. 

Meld bij ons kosteloos uw geschil of kwestie

Om uw zaak goed te kunnen beoordelen vragen wij u om de stukken toe te sturen, zodat wij u een passend voorstel kunnen doen. Wij kijken naar uw zaak en geven u een prijsopgaaf, zodat u nooit voor onverwachte kosten voor een bouwrecht specialist komt te staan.

Breng ons op de hoogte via Meld kosteloos uw geschil of mail uw stukken naar administratie@groenehartjuristen.nl. Uw stukken zijn vertrouwelijk en worden ook zo door ons behandeld in onze beveiligde omgeving. Op het moment dat u geen gebruik maakt van rechtshulp vernietigen wij uw stukken. Wilt u hier meer over weten? Bekijk dan ons privacybeleid

Schakel Groene Hart Juristen direct in. 

Heb je vragen?

Wij helpen jou graag verder. Laat je naam, telefoonnummer en e-mailadres achter en wij bellen je terug.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*